Grafische vormgeving en dtp

Kwaliteit voor een scherp tarief en snelle levertijden.

Wat we doen

We zijn een grafische ontwerp studio in hart en nieren. Al meer dan 25 jaar maken we offline materialen zoals tijdschriften, advertenties, displays, brochures en leaflets. We verzorgen de lay-out en opmaak van het aangeleverde tekst- en beeldmateriaal. In lijn met de gewenste huisstijl of een geheel vrije opdracht.
Als gewenst kunnen we ook de productie verzorgen of anders leveren we de certified PDF’s waarmee u zelf naar de door u gewenste drukkerij kan gaan.

Voor wie werken we?

In 1993 zijn we begonnen en onderhouden met onze opdrachtgevers langdurige relaties. We werken onder andere voor bedrijven als 3M Nederland, Springer Media, Kluwer, Adept Events, Uitgeverij Tiem en MacChain. Maar ook kleinere bedrijven weten ons te vinden en hebben aan ons een professionele partner.
Bekijk ons werk en laat u overtuigen.

Offline materialen

Een opvallende trend is de herontdekte kracht van offline marketingmiddelen. Zo is de ouderwetse print weer helemaal terug van weggeweest. Ook wij merken dat opdrachtgevers weer vaker kiezen voor een mooie gedrukte uitgave. Tastbaar en handig om te overhandigen bij beurzen, congressen of na een verkoopgesprek.

Tarieven

De vormgeving en opmaak offreren we graag als de inhoud per pagina bekend is. De prijs per pagina voor alleen tekst is natuurlijk anders dan voor een pagina waar veel beeld, tabellen of illustraties geplaatst moet worden.

Klik hier voor ons werk.

Geïnteresseerd? Mail naar studio@hgpdesign.nl of bel 0172-471967.