Grafisch Ontwerp

 

Kwaliteit voor een scherp tarief en snelle levertijden

Wat we doen

Wij zijn een grafisch ontwerpbureau dat al uw visuele communicatie kan verzorgen. Wij maken onder andere tijdschriften, advertenties, brochures en flyers, etc. Hiervoor verzorgen we de lay-out en opmaak van het door u aangeleverde tekst- en beeldmateriaal tot en met het leveren van de certified PDF’s. Bent u op zoek naar een partner die uw tijdschriften en/of andere uitingen perfect kan opmaken? Zoek niet verder – u heeft het (ons) nu gevonden...

Wat we ook doen:

  • Web presence (websites, banners, etc.)
  • Fotografie
  • Lay-out en opmaak van allerhande marketingmaterialen

 

Voor wie werken wij?

In 1993 zijn wij begonnen en onderhouden wij met vele opdrachtgevers langdurige relaties. Wij werken onder andere voor bedrijven als Kluwer, Dirk van den Broek, Thomas Cook, 3M Nederland, Adepts Events, Uitgeverij Tiem, en Van Zuiden Communications. Maar ook kleinere bedrijven weten de weg naar ons te vinden en hebben aan ons een betrouwbare, professionele partner. Bekijk ons werk en laat u overtuigen.

 

Tarieven

De opmaak van een pagina offreren wij graag voor u als de inhoud per pagina bekend is. De prijs per pagina voor alleen tekst is natuurlijk anders dan voor een pagina waar veel beeld, tabellen of illustraties geplaatst moet worden. 

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of bel 0172-471967.